Настільна версія
мова | язык

LOBODA заспіває з Пугачовою

15 Серпня, 20:51

Поділитися:

LOBODA отримала запрошення від Алли Борисівни Пугачової відкрити мега-концерт Фестивалю Crimea Music Fest.

На чотири дні під крило до Примадонни російської естради на чорноморське узбережжя з'їдуться молоді і самобутні виконавці з усіх континентів світу, а також імениті зірки естради СНД. Грандіозний за масштабами музичний конкурс пройде з 6-10 вересня в Ялті, де LOBODA представить свій новий перфоманс, пише paparazzi.ru.

Грандіозний фестиваль LOBODA відкриє рімейком на пісню «Революція» на головному майданчику фестивалю - в Концертному залі «Ювілейний», який напередодні форуму буде повністю перетворений з допомогою новітніх технологій. Шоу Crimea Music Fest розгортатиметься на подіумі, який буде оригінальної форми, на різнорівневих локаціях, з панорамними відеодекораціямі і інтерактивними медіаносіями. Для забезпечення і обслуговування сценічних майданчиків фестивалю залучені лідери європейського ринку івент-технологій. Ультра-сучасний майданчик фестивалю як не можна краще підійде для подання оновленої версії вже полюбився хіта - пише siteua.org.

У третій конкурсний день співачка представить свою нову композицію «На Світі», кліп на яку можна буде побачити вже в серпні.
Помилковий заголовок — ДЩИЩВФ pfcgsdf' p Geufxjdj.

15 Серпня, 20:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків