Настільна версія
мова | язык

Брітні Спірс заборонили користуватися мобільним телефоном

15 Серпня, 20:52

Поділитися:

Американській поп-співачці Брітні Спірс заборонили користуватися мобільним телефоном. Про це пише британський таблоїд The ​​Sun.

Таке рішення ухвалив батько і опікун співачки Джеймі Спірс, щоб уберегти 29-річну артистку від можливих неприємностей.

За даними видання, в останній раз серйозні проблеми через мобільний виникли у Спірс навесні 2011 року, коли один з її колишніх охоронців Фернандо Флорес звинуватив співачку в сексуальних домаганнях, пригрозивши подати на неї в суд. Як доказ Флорес мав намір використовувати фотографії голої Спірс, які вона пересилала йому за допомогою мобільного телефону. Тоді конфлікт вдалося розв'язати без судового розгляду. Після цього Брітні відзначала в інтерв'ю, що в неї більше немає особистого мобільника, однак не стала уточнювати чому саме.

За словами джерела в оточенні Спірс, в даний момент співачка знаходиться в турне по США, "займаючись улюбленою справою". Співрозмовник New Musical Express заявив, що було б просто жахливо, якби якісь зовнішні подразники спровокували Брітні повернутися до своїх колишніх розвагам. Тому оточенню артистки доручено уважно стежити, щоб вона не користувалася мобільним в таємниці від її батька й опікуна Джеймі.

Джеймі Спірс почав вести справи своєї доньки в кінці 2008 року, після того, як 31 січня Брітні була доставлена ​​в психіатричне відділення медичного центру Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі. Психічний розлад стався у співачки на грунті надмірного захоплення наркотиками.

Останній альбом Брітні Спірс "Femme Fatale" вийшов у березні 2011 року. Він дебютував на першому рядку чарту Billboard, розійшовшись за тиждень в кількості близько 276 тисяч примірників.
Помилковий заголовок — <hsnys Cgshc pf,jhjybkb rjhbcnedfnbcz vj,skmybv ntktajyjv

15 Серпня, 20:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван