Настільна версія
мова | язык

Крістіна Орбакайте залишилася без танцюристів

16 Серпня, 22:35

Поділитися:

Шоу-балет співачки оголосив страйк. «Пішли геть» - заявила дочка Пугачової у відповідь на вимоги своїх працівників виплатити їм зарплату.

Коли в грудні минулого року у Бориса Моїсеєва був інсульт, під удар потрапили працівники артиста і в першу чергу його балет. Над танцюристами взяла шефство Пугачова і прилаштувала їх до своєї дочки Крістіни Орбакайте. Маму вона, зрозуміло, не послухатися не могла. І зарплати їм зробила вище, ніж у власних танцюристів.

- Дійшло до того, що Боря танцюристам виплачували гроші в першу чергу, а Крістіна - в останню! - Поскаржилися "ЕГ" працівники.

Першими збунтувалися Аня Гілунова і Надя Мінгаліева, заявивши Орбакайте: або вона виплачує гроші, або вони припиняють роботу. Розсерджена Крістіна оголосила: «Хто не хоче працювати, хай іде!» І танцюристи пішли. Але віддавати покладені при звільненні гроші Крістіна своїм працівникам не поспішає - пише newsmusic.ru.

До речі, у підсумку вона залишилася зовсім без балету. Адже Моісеєв вже повернувся на сцену і забрав своїх танцюристів назад.
Помилковий заголовок — Rhscnsyf Jh,frfqnt pfkbibkfcz ,tp nfyw.hbcnsd

16 Серпня, 22:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків