Настільна версія
мова | язык

"ВІА-Гра" Бушміна харчується у фастфуді

16 Серпня, 22:41

Поділитися:

Наймолодша учасниця групи "ВІА Гра" Єва Бушміна хоче бойфренда бізнесмена і романтика в одному обличчі, їсть у фастфуді і знає, як відбиватися від турків.

"Я завжди мріяла зустріти чоловіка, щоб його професія не була творчою, але він сприймав би мою професію, був би чуттєвим. Він може бути бізнесменом, але ж у таких людей усе за планом, а я хочу, щоб він був романтиком і не черствою людиною", - зізналася Бушміна "E-motion".

Втім, із того часу, як білявка почала працювати у жіночому колективі, вона пожвавленої уваги чоловіків до своєї персони не помічає.

"Не скажу, що їх (шанувальників) так багато стало. Я почала уникати світських заходів, якісь походи з друзями в ресторани теж стали більш таємними, ми ходимо в ті заклади, де поменше людей. Я дуже соромлюся підвищеної уваги", - пояснила Єва.

Втім, на відпочинок Бушміна поїхала саме туди, де зазвичай просто таки засилля російсько- й україномовних туристів.

"Ми з друзями поїхали до Туреччини... Ми просто покупалися пару днів, відпочили. Я походила по магазинчиках у підвалах. Вони там кажуть: "Ми продамо тільки вам, ексклюзивно, за такою ось ціною". Купила там тарілки, вироби ручної роботи", - поділилася вона.

Втім, як запевняє блондинка, грошей на курорті вона витратила не дуже багато - "купила всього дві великі тарілки красиві для фруктів, ручної роботи".

Окрім того, Бушміна поділилася своїм рецептом як відбиватися від тих турків, які надто активно реагують на привабливих дівчат.

"Мій секрет - це дівчина, присипана інеєм. Вона замерзла й нічого не чує, вона не реагує. Це не в моїх правилах - розмовляти з ними. Він нехай розіб'ється об асфальт, я навіть не обернуся, тому що якщо подати таким людям реакцію - неможливо буде відбитися", - впевнена Єва.

Як відомо, чи не найкраща подружка Бушміної - співачка Настя Каменських.

"...Ми можемо й на велосипедах покататися, й заскочити в кафешку. Ми собі ні в чому не відмовляємо, нам іноді навіть сигналять. Ми їмо в Макдональдсі та в інших недорогих місцях", - підтвердила "ВІА-Гра".

Натомість із колегами по жіночому колективу Єва хоч і підтримує дружні стосунки ,але у найближчі подруги дівчат, схоже. не записує.
Помилковий заголовок — @DSF-Uhf@ <eivsyf [fhxe'nmcz e afcnaels

16 Серпня, 22:41

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора