Настільна версія
мова | язык

Під голос Ольги Горбачової будуть здавати сперму!

16 Серпня, 23:30

Поділитися:

Днями музичний продюсер Юрій Нікітін повернувся з ділової поїздки до США, де презентував треки артистів mamamusic на студії Boss Sound. Виявилося, зараз продюсери приділяють увагу не стільки вокальними даними артистів, скільки їх голосовим вібрацій. Дотримуючись результатами досліджень вчених, продюсери зробили висновок, що низькі жіночі голоси приваблюють чоловіків набагато більше, ніж високі.

Низькі голоси у жінок були визнані супер-сексуальними, а кількість їх сексуальних партнерів виявилась більше ніж у власниць більш високого голосу. Прослухавши треки всіх артистів Mamamusic, саму неоднозначну реакцію у американських продюсерів викликала тембральне забарвлення голосу Ольги Горбачової. Спочатку американці попросили ще раз поставити трек «Любви волна», а потім висловилися за те, що цей голос є найоригінальнішим і сексуальним з усього почутого ними.

«Зараз завдяки численним музичним шоу талантів співати вміє практично кожен і цим нікого не здивувати. Ми всі перебуваємо в пошуку незабутніх тембрів, здатних викликати у нас внутрішній резонанс», - пояснює американський колега Юрія Нікітіна Марк Вест, програмний директор холдингу «Communicorp група», який об'єднує в собі 9 радіостанцій. Продюсери тут же виступили з незвичайною пропозицією: крім продюсування треку класичним шляхом, вони запропонували записати голос Горбачової для використання в пунктах здачі сперми в США - пише stars.glavred.info.
Помилковий заголовок — Gsl ujkjc Jkmub Ujh,fxjdjї ,elenm plfdfnb cgthve!

16 Серпня, 23:30

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій