Настільна версія
мова | язык

Чоловіки заважають жінкам втілювати мрії

20 Лютого, 00:15

Поділитися:

Вчені зі США прийшли до висновку, що  жінкам не завжди варто розповідати коханим про свої бажання і цілі, незважаючи на поширену думку про важливість довіри у стосунках. 

Як пояснюють провідні автори дослідження, професор психології Грайна Фіцсаймонс та доктор Ель Фінкель, зазвичай жінки діляться своїми планами з партнером в сподіванні на те, що він надасть моральну чи іншу підтримку. 

Однак, на думку психологів, у багатьох випадках розмови з цього приводу з близькими призводять до протилежного результату, стаючи причиною для зниження мотивації і виникнення несвідомої залежності від іншої людини. У ході експерименті, проведеному вченими, взяли участь 74 дівчини. 

Усім їм було запропоновано за певний термін вирішити особливу головоломку. При цьому половина піддослідних звернулася за допомогою до своїх коханих, а інші повинні були впоратися із завданням самостійно. Виявилося, що ті учасниці, які покладалися на підтримку партнерів, у результаті залишали менше часу на вирішення головоломки і показували менш вдалі результати в порівнянні з тими жінками, які працювали поодинці. Тим не менш, як підкреслює доктор Фіцсаймонс, зрозуміло, так буває далеко не завжди.
Помилковий заголовок — Xjkjdsrb pfdf;f.nm ;syrfv dnsk.dfnb vhsї

20 Лютого, 00:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Пелагея, Таїсія (Таісія)