Настільна версія
мова | язык

Анжеліка Варум пішла з дому після зради Леоніда Агутіна

16 Серпня, 23:47

Поділитися:

Леонід Агутін прокоментував поширену в ЗМІ інформацію про його нічне побачення та пристрасні поцілунки з іншою жінкою, у той час як його дружина Анжеліка Варум мирно спала у своєму номері в готелі. Дізнавшись від журналістів про пригоду чоловіка, розгнівана співачка зібрала речі і поїхала.

"Мені дуже шкода, що все так вийшло. І повірте, найменше б мені хотілося, щоб Анжеліка виявилася в такому принизливому положенні, тому що я її дуже люблю, - заявив "Московському комсомольцю" Леонід. - І найприкріше, що саме ця новина напевно стане набагато популярнішою за будь-які нові пісні. Насправді все було не так скандально, як подали це журналісти. Того вечора на банкеті на честь закриття "Нової хвилі" я дійсно розговорився з дівчиною з кола моїх знайомих. І на її рахунок у мене не було жодних намірів. До того ж усі бачили, як вона пішла, а я залишився".

Факт пристрасного поцілунку, заснятого папараці, Агутін не заперечує.

"Цей прощальний поцілунок і правда виглядає дуже непристойно, - визнав співак. - Але він просто не міг мати жодного продовження, що б там кому не здалося. Знаєте, я зараз подумую над тим, щоб взагалі припинити відвідувати заходи, де п'ють, провокують і знімають на фотоапарати".

Анжеліка Варум дізналася про свого чоловіка і його нову подругу через кілька днів після того самого вечора.

"Нам зателефонували журналісти і повідомили, що скоро вийде викривальна стаття про мене з фотографіями, на яких зображені я і та дівчина. Особисто я не пам'ятаю сцени, щоб я себе так жваво поводив. Повторюся, у мене не було жодних планів. Ми, звісно, посварилися, я довго вибачався. Але вона вчинила, як і будь-яка нормальна жінка, - взяла речі і поїхала", - повідомив співак.

Проте спроба зоряного подружжя розійтися не увінчалася успіхом.

"Один без одного ми змогли прожити тільки два дні. Помирились на гастролях в Пітері. Ми з Анжелікою просто дуже близькі люди, щоб можна було все так запросто закінчити. А ще мені цікава доля того фотографа, що йому в житті дається за те, що він може рушити долі людей: слава, неймовірні бариші або просто моральне задоволення?" - задається риторичним питанням Леонід.
Помилковий заголовок — Fy;tksrf Dfhev gsikf p ljve gsckz phflb Ktjyslf Fuensyf

16 Серпня, 23:47

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор