Настільна версія
мова | язык

Щоденник Бриджіт Джонс 3: нещасна, самотня і вагітна

17 Серпня, 14:09

Поділитися:

Схоже, прийшов час відкрити третій «Щоденник Бриджіт Джонс». Кінокомпанія Working Title Films, відповідальна за перші два фільми франшизи, що вийшли на екрани в 2001 і в 2004 році відповідно, підтвердила, що розпочинає роботу над довгожданим продовженням.

Про деталі сюжету триквелу доки нічого невідомо, проте торік Колін Ферт, виконавець ролі Марка Дарсі розповів про можливі повороти подій.

«Я можу зізнатися в тому, що Марк і Бриджіт (Рене Зельвегер) не зможуть мати дітей, передбачаю, що саме це стане зав'язкою сюжету. Потім Бриджіт зробить величезну помилку і повернеться до Денієла Клівера (Х'ю Грант), від якого завагітніє. Після цього, я думаю, що він покине її, і Бриджіт залишиться одна в скрутному становищі, вгадайте, хто прийде, щоб утішити її?», - повідомив Ферт Access Hollywood.

Нагадаємо, що комедійні мелодрами, зняті за романами Хелен Філдінг, стали успішними світовими хітами, перший фільм приніс своїм творцям 281 млн доларів, другий заробив трохи менше, — 262 млн доларів, - пише www.newsme.com.ua
Помилковий заголовок — Ojltyybr <hbl;sn L;jyc 3^ ytofcyf? cfvjnyz s dfusnyf

17 Серпня, 14:09

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій