Настільна версія
мова | язык

Волочкова жорстоко образила Осадчу

20 Лютого, 01:15

Поділитися:

На прем'єру фільму "Чорний лебідь" завітала Катерина Осадча зі знімальною групою "Світського життя".  Цей вечір для телеведучої приємним не назвеш... 

На вечірці була присутня і Анастасія Волочкова. Їй вдалося зіпсувати настрій Каті, яка попросила балерину  прокоментувати її оголену фотосесію, викладену нещодавно в інтернет. Анастасія подумала, що ворогів серед телеведучих їй, мабуть, не вистачає і Ксенії Собчак їй вже замало, тому сказала так:

"Чому не дуже красивих жінок так хвилює те, що красива жінка показала своє чудове тіло. Я не знаю, як вас звати і в якій програмі ви працюєте ... Впевнена, вами не цікавиться преса й фотографи. Думаю, якщо фотографії ваших оголених грудей опиняться в Інтернеті - їх ніхто не помітить. А шкода. Це означає, що вам не зрозуміти знамениту Анастасію Волочкову, за якою ганяється жовта преса і папарацці. Таким чином, я зробила виклик тим, хто стежить за кожним моїм кроком буквально цілодобово. Мене фотографувала мама і близький дуг. Сподіваюся, вам сподобалася моя фотозйомка, тому що всі чоловіки в захваті". 

І таке балярина дозволила сказати Каті після того, як Осадча брала інтерв'ю у балерини для програми "Світське життя" і пила з нею каву, яку Волочкова сама ж готувала для телеведучої.

П.С. Чоловікам пенсійного віку і справді сподобались оголені фото російської балярини (?) (моделі ню) Анастасії Волочкової. Дехто з них ще досі не може оговтатись після побаченого. Як ще привернути увагу до своєї персони?
Помилковий заголовок — Djkjxrjdf ;jhcnjrj j,hfpbkf Jcflxe

20 Лютого, 01:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій