Настільна версія
мова | язык

Проблеми еякуляції - затримка

17 Серпня, 14:36

Поділитися:

Будь-який чоловік мріє займатися сексом як можна довше. Проте бувають випадки, коли затримка еякуляції стає цілою трагедією, а не благом для любовної пари.

Приблизно в кожного 20 чоловіка спостерігається затримка еякуляції. Такі чоловіки не можуть відчувати оргазм, якщо вони займаються коханням менше 30 хвилин. Бувають і такі випадки, коли чоловік не може відчути оргазм не дивлячись на всі зусилля і тривалий статевий акт. У разовому порядку, затримка еякуляції може статися через велику кількість прийнятого алкоголю. Якщо проблеми з еякуляцією трапляються часто, то швидше за все причина криється в іншому.

Дослідники Американського університету Індіани заявили, що є категорія чоловіків, які не здатні отримати задоволення, займаючись звичайним сексом (вагінальним або оральним). Для досягнення оргазму їм потрібні додаткові пристосування, вібратори наприклад.

У чоловіка так само можуть бути проблеми з еякуляцією внаслідок операції в області тазу, через вживання антидепресантів або психологічних проблем. Варто так само відзначити, що близько 15% відсотків жінок ніколи не відчувають оргазм від звичайного сексу, - повідомляє www.sex-news.ru
Помилковий заголовок — Ghj,ktvb tzrekzwsї - pfnhbvrf

17 Серпня, 14:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон