Настільна версія
мова | язык

Найсексуальніший жіночий вік

20 Серпня, 14:31

Поділитися:

Вчені з різних країн опитали більше 1000 жінок, щоб встановити в який період життя жінки і дівчата відчувають себе найпривабливішими і сексуальнішими. Опитування проводили кваліфіковані сексологи і психологи провідних європейських університетів і дослідницьких центрів.

У різні періоди життя дівчата і жінки з різною частотою займаються сексом. Як з'ясувалося, жінки 30-35 річного віку в середньому займаються сексом в два рази рідше, ніж дівчата в 20-25 років. З віком жінки все рідше і рідше займаються сексом. У віці від 45 до 55 жінки займаються сексом не частіше 4-5 раз на місяць. Тоді як молоді дівчата 20-25 років займаються сексом в середньому 10-12 раз на місяць. Проте вчені зробили цікаве відкриття, що жінки за тридцять отримують більше задоволення від сексу, ніж молоді дівчата. Таку заяву зробили приблизно 50% опитаних.

В ході дослідження був з'ясований найсексуальніший вік для прекрасної статі – 34 роки. Так само вчені встановили, що саме жінки за 30 готові частіше заводити романи на стороні або навіть зустрічатися відразу з декількома партнерами, - повідомляє www.sex-news.ru
Помилковий заголовок — Yfqctrcefkmysibq ;syjxbq dsr

20 Серпня, 14:31

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин