Настільна версія
мова | язык

ДахаБраха заспівала новозеландський drum 'n' bass

17 Серпня, 22:54

Поділитися:

Українській музиці та культурі присвятили телепередачу на новозеландському телебаченні.

"Making Tracks" - проект ново-зеландського каналу С4 та National Geographic World Musiс. Ведучий програми Нік Ді їздить до різних країн, де зустрічається з місцевими музикантами. Спільно з ними робить кавери на пісні новозеландських музикантів.

У Києві Нік Ді зустрівся з ДахоюБрахою, Ніною Матвієнко, Олегом Скрипкою, Мирославом Кувалдіним з The ВЙО, KIEVBASS та Топоркестра.

"Зателефонував Вася з KIEVBASS, запропонував зустрітися з ведучим "Making Tracks", знятися у програмі. Я погодився. У нас була суха і ділова розмова з Ніком, не так як він зі Скрипкою – вино і раків разом не їли, гуляли Майданом. Сказав, що музика сподобалась – ну, реґі воно скрізь реґі. Програму бачив, сподобалось, цікавий формат", - розказує Мирослав Кувалдін.

Українському гурту ДахаБраха Нік Ді запропонував виконати композицію "Morning Light" виконавця Concord Dawn з Нової Зеландії. Concord Dawn є найуспішнішим електронним проектом у своїй країні, який грає музику у стилі drum 'n' bass.

Програму "Making Tracks" вже зняли у 8 містах на 5 континентах. Серед міст, в яких вже побував Нік Ді - Буенос-Айрос (Аргентина), Бейрут (Ліван), Париж (Франція) та Київ.

"З усіх міст, які ми відвідали у цьому сезоні зйомок, Київ найбільше заінтригував, - написав у своєму блозі автор програми. - Хоча Східна Європа вже відкрита для світу близько двох десятків років, це все одно таємниці, інтриги та холодний образ війни. Київ вважається одним з найпопулярніших міст для туристів, які відвідують Східну Європу, і має репутацію одного з найкрасивіших. І я маю погодитися з цим".
Помилковий заголовок — Lf[f<hf[f pfcgsdfkf yjdjptkfylcmrbq вкгь этэ ифыы
17 Серпня, 22:54

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків