Настільна версія
мова | язык

Юрію Юрченку наснилось, що Янукович слухає українську музику

17 Серпня, 23:02

Поділитися:

Музиканту Юрію Юрченку наснилось, що президент Віктор Янукович став поціновувачем творчості його гурту "Юркеш".

"Артистові неодноразово говорили про те, що бачить віщі сни. Також музикантові іноді сняться його майбутні композиції, зокрема так сталося з хітами - "Менуети", "Трах-Тібідох" і "Карпаратівна вечерінка", - розповіли у прес-службі співака.

Нещодавно фронтмен колективу "Юркеш" побачив сон, який може змінити стан української музики в нашій країні, переконані в його оточенні.

"Артистові наснилося, що Віктор Янукович став активним поціновувачем творчості гурту "Юркеш", а це означає, що президент України став шанувальником справжньої живої української музики та культури", - відзначили у прес-службі.

Як сказав Юрченко, така ситуація змогла б докорінно змінити статус національного шоу-бізнесу, адже тоді всі політики та бізнесмени, беручи приклад з Віктора Федоровича Януковича, замовляли б на свої дні народження й корпоративні свята українських артистів, а не поповнювали неймовірними гонорарами кишені зірок світової сцени та бюджети інших країн.

"Саме це стало б проявом патріотизму наших політиків, а не ті зазубрені напам'ять слова, якими вони щодня розкидаються", - наголосив співак.
Помилковий заголовок — >hs. >hxtyre yfcybkjcm? oj Zyerjdbx cke[f' erhfїycmre vepbre
17 Серпня, 23:02

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків