Настільна версія
мова | язык

Віра Брежнєва і лікар Комаровський - "Найкрасивіші люди України"

20 Лютого, 16:02

Поділитися:

19 лютого у палаці Україна відбулась церемонія нагородження "Найкрасивіших людей України" за версією журналу "Viva!". На звання "найкрасивіших" претендувало 50 знаменитостей: 25 жінок та 25 чоловіків. 

Перше місце у жіночій номінації читачі журналу віддали співачці Вірі Брежнєвій, а серед чоловіків найкращим обрали - лікаря та телеведучого Євгена Комаровського. 

Отримуючи нарогоду, Віра Брежнєва захлинаючись від сліз. сказала: "Дякую своїм дітям, своїм батькам за те, що була народжена у коханні, своєму коханому чоловікові та своїм шанувальникам".

А от Євген Комаровський був здивований таким вибором глядачів: "Я думаю ви розумієте, що я зовсім із іншої пісочниці. Але мені приємно, що я живу в країні, де вдень я - лікар, а ввечері можу вдягнути смокінг та прийти в палац Україна".

У номінації "Мама року" перемогла "золота рибка України" Яна Клочкова. А "Справжнім чоловіком" було названо боксера В'ячеслава Узелкова.

Не обійшлось і без сюрпризів. "Король гламуру" Сергій Звєрєв заспівав українською мовою, він виконав композицію "Ніч яка місячна". Коли ведучий церемонії Іван Ургант пожартував над Звєрєвим, той вирішив довести, що вміє співати і виконав частину пісні акапелло.

Співачка Віра Брежнєва змусила увесь зал співати разом із нею "Я знаю пароль, я вижу ориентир...".

А шанувальники Віталія Козловського під час його виступу вискочили в зал, розмістились у проходах між рядами та почали синхронно танцювати.  
Помилковий заголовок — Dshf <ht;y'df s ksrfh Rjvfhjdcmrbq - @Yfqrhfcbdsis k.lb Erhfїyb@

20 Лютого, 16:02

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван