Настільна версія
мова | язык

Ірена Карпа купила своїй новонародженій доньці діаманти

17 Серпня, 23:09

Поділитися:

Співачка та письменниці Ірена Карпа вперше після пологів показала свою дочку. Крім того, розкрила ім'я дівчинки. А на днях письменниця проколола своїй дитині вуха.

"Маріса-акушерка ще й на акупунктурі знається, зробила це так, що не пролилося й кровинки. Тепер наша бебі, за словами Нормана, схожа на справжню мексіканську бебі – чорна, волохата, з золотими кульчиками, в білому платті. Не стає тільки лакових чорних туфель. І великої мексиканської мами, бо я так, тягну максимум на старшу сестру, що родила в буремні 15 років... Ех, Мексика. Може, було Фрідою назвати?", - написала Карпа у своєму бейбі-блозі.

Нагадаємо, 30 липня письменниця та її чоловік Норман Пол Хантер вдруге стали батьками. Дитину Карпа народила у Барселоні.

Ірена поділилась, що назвала дочку Kailash Hildegardis Hansen.

"Навмисне пишу латинкою, щоби бажаючих заплутати. Перше ім'я ми вже традиційно придумаємо, відправляючись від подруги з Мюнхена. Кудись по дорозі до гір. Я й так всю вагітність до пузяки зверталася на ім'я Кайя, а тут якось так – раз! – і прийшло на думку оце пов'язане з горами, індуїстами й буддистами священне Кайлаш (від санскр. kēlāsa – кристал). Давно туди хотіла навідатися в паломництво. А як оті ритуальні круги навколо священних місцин називаються? Правильно – Кора. Так що все поки сходиться", - пояснила письменниця походження першої частини імені.

"Ну але яка ж порядна людина без мідл-нейму обходиться? Тим паче, в сестри порядної людини, Корени Джіа, тих імен аж 2 ще є, тільки секретних. Все приходить випадково – ми геть недавно навідались у базилику на горі Монтсерат, там якась нереальна ікона Чорної Mare de Deu, однієї з містичних європейських Чорних Мадонн, і, незважаючи на натовпи туристів і паломників, сила відчувається по-справжньому. Тож на стінах коридору, що вели до статуї, були зображені католицькі (чи то пак, каталанські?) святі жінки. Читаю знічев'я імена на фресках, всі діви дивляться фронтально, і лиш одна обернута в профіль. Hіldegardis! От, зразу стало ясно, що це воно. А Інтернет ще й розказав потім, що то була середньовічна вчена, математик, філософ, містик. Та ще й свята на додачу! Непогано для жінки в ті буремні часи, нє?", - розказала співачка про друге ім'я Хільдеґардіс.

Є у доньки Карпи і ще одне ім'я, таємне, тибетське.

"Його навіть в реєстр заносити побоялися, сказали, протизаконно. Ну, це в них таке дурне правило насправді – людина може мати лише 2 імені. Нічого, що Пікасо при хрещенні назвали Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno María de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Ruiz y Picasso?! Ех, минули золоті деньки...", - зітхає вона.

Цікаво, що мама письменниці продовжує новоспечену внучку називати К'яра: "Тепер доведеться мені її отак і хрестити. К'яра Хільдеґардіс. Гм. Хтось знає італійського священника з германськими симпатіями?..".

У Ірени часто питають, чи дочка у неї, чи син, бо на приголосні все кінчається.

"Не треба називати дитину так, як назвав уже сусід чи телезвізда якась (хоча 2 останні породіллі-поп-зірки назвали дітей так, як називають геть усі останнім часом – от що значить бути з народом!)", - наголосила вона.

"Ім'я – воно як справжня зірка чи сніжинка. Ліпше хай буде індивідуальним. А якщо дитятко у 16 років зробить вибір на користь вселенського конформізму – спокійно поміняє собі на Мері чи на Джека. І трактор їм в придачу. Із брульянтами", - запевнила Карпа.

А між тим, на днях письменниця у своєму блозі написала, що купила своїй малій діаманти від Tiffany.
Помилковий заголовок — Shtyf Rfhgf regbkf cdjїq yjdjyfhjl;tysq ljymws lsfvfynb

17 Серпня, 23:09

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Денис, Кіндрат, Федір