Настільна версія
мова | язык

Куриленко: Я стала популярною завдяки бідному дитинству

21 Лютого, 10:58

Поділитися:

Українська модель і актриса Ольга Куриленко прославилась на весь світ роллю дівчини Бонда в "Кванті милосердя". Після цього вона знялася в драмах "Стіна" і "Земля забуття", а також в "Центуріоні". 

Остання її робота - безіменний проект самого Терренса Маліка, режисера "Дні жнив" і "Тонка червона лінія".

Дівчина з Бердянська, яка стала дівчиною Бонда, Ольга під час свого візиту до Києва поговорила з HELLO! про батьківщину і чоловіків, а також зізналася, що вже готова до материнства.

"Я півжиття прожила в Україні, півжиття у Франції. Як тепер визначити, яка частина життя головніша? - каже Ольга про свій жім. - Коріння у мене українське. Я приїжджаю сюди до мами, а вона давно переїхала з тієї квартири, де ми раніше жили. Правильніше було б зараз відповісти так: я з Франції, народилася в Україні, а живу в Лондоні".

Про своє коріння і дитинство Ольга сказала так:

"Я рада, що народилася в Україні і дитинство моє пройшло в обмежених умовах. Якщо б я з'явилася на світ десь у Європі чи Америці в сім'ї з великим достатком, то ніколи б не досягла того, що маю зараз, тому що у мене не було б такого завзяття і бажання. Мені шкода дітей, у яких з пелюшок є все: і ляльки, і "Мерседеси". До чого їм прагнути?".


Про стереотипи, які побутують на Заході про українок:

"Мене це засмучує і мені завжди хочеться зламати ці стереотипи. Люди дивуються, коли дізнаються, що я українка, і кажуть, що я зовсім не схожа. Коли я запитую, чому, відповідають: "Вони такі холодні, не посміхаються". Дуже шкода, що на Заході склалося таке враження про наших людей".
Помилковий заголовок — Rehbktyrj^ Z cnfkf gjgekzhyj. pfdlzrb ,slyjve lbnbycnde

21 Лютого, 10:58

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван