Настільна версія
мова | язык

Український шоу-бізнес побачить ОРГАніЗМ

19 Серпня, 20:27

Поділитися:

Світ побачила скандальна книга про український шоу-бізнес "ОРГАніЗМ", яку нібито написав відомий у тусовці Петро Літсерман.

Ще до свого виходу книга "ОРГАніЗМ" стала сенсацією. Це видання наробило чимало галасу в Інтернет-мережі. Про нього не говорили, про нього шепотіли ті, про кого зазвичай шепочуть інші.

Першими читачами цієї книги стали головні культурні та світські персони країни – відомі телеведучі, актори, продюсери та співаки.

Яким же було їхнє здивування, коли на сторінках сучасної прози з інтригуючою назвою "ОРГАніЗМ" вони знаходили себе.

Вони читали про те, що хотіли б приховати та нікому не розказувати, вони впізнавали головну героїню, її друзів та подруг.

Хтось зі знаменитостей багато віддав би за те, щоб книга ніколи не дійшла до читачів – занадто відвертою, безпринципною та скандальною вона вийшла.

Поки не будемо уточнювати, хто саме виступив проти виходу "ОРГАніЗМу".

Скажемо лишень, що на сторінках видання можна зустріти епатажну телеведучу Катерину Осадчу, відому французьку актрису українського походження Ольгу Куриленко, сексуальну модель та співачку Дашу Астаф’єву, відомого російського скандаліста Петра Лістермана та багатьох інших.

Проте, хто ж автор - стане відомо зовсім скоро. Видавці обіцяють влаштувати пишну презентацію у дорогому ресторані "SEREBRO" за участю чисельних гостей.

Поживемо, побачимо.
Помилковий заголовок — Erhfїycmrbq ije-,spytc gj,fxbnm JHUFysPV

19 Серпня, 20:27

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван