Настільна версія
мова | язык

До появи Вєрки Сердючки Білик була головною зіркою країни

19 Серпня, 20:44

Поділитися:

Головними хітами незалежної України стали "Весна", з якою група "ВВ" увірвалася після повернення з Франції та "Вона" гурту "Плач Єремії". Про це розказав музичний критик Олександр Євтушенко.

"Окремо треба також згадати пісню "Україна" Тараса Петриненка, про яку серйозно говорили як про майбутній гімн. Ірина Білик стала повноцінним учасником
шоу-бізнесу, коли басист її гурту "Цей дощ надовго" Юрій Нікітін зачохлив гітару й створив агенцію. У ній Білик, до появи Вєрки Сердючки, була головною зіркою. Ірина сильно втратила від переходу на російську мову. Вона була національною зіркою України. Тепер злилася із сірою масою московської попси. Другою шоу-бізнесовою хвилею можна назвати появу Олександра Пономарьова. Зараз обличчям української музики є Вєрка Сердючка. У ній поєднуються всі риси нашого менталітету: гумор, самоіронія", - зазначив Євтушенко.

Критик також додав, що головною кузнею талантів в Україні був фестиваль "Червона рута".

"Із неї вийшли "Тартак", ТНМК, "The Вйо".Спочатку кошти на фестиваль знаходив комсомол, пізніше – Міністерство культури. Діаспора відчула зміни в Україні й сюди потекли гроші. Але невдовзі вони розчарувалися. Думали, що будуть скоріші зміни. Другою кузнею талантів був фестиваль "Перлини сезону". Його організували за рахунок приватного капіталу. Планували розкручувати зірок, щоб потім заробляти на них. У комерційному плані "Перлини" виглядали дуже непогано, та "Червона рута" подарувала більше талантів. Головним досягненням "Перлин" став львівський гурт "Океан Ельзи", - пояснив музичний критик.
Помилковий заголовок — Lj gjzdb D'hrb Cthl.xrb <skbr ,ekf ujkjdyj. pshrj. rhfїyb

19 Серпня, 20:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон