Настільна версія
мова | язык

Ice Cube і Noize MC виступлять на фестивалі в Тушино

22 Серпня, 23:19

Поділитися:

3-4 вересня в Москві на аеродромі Тушино відбудеться фестиваль вуличної культури Moscow International Rap Festival (MIR), повідомляється в прес-релізі, що надійшов в "Ленту.Ру".

На шести майданчиках фестивалю будуть організовані виступи популярних російських і зарубіжних реп-виконавців, змагання діджеїв і бітбоксер, майстер-класи графіті-артистів, змагання з паркуру, стрітболу та багато іншого.

Музичними хедлайнерами першого дня фестивалю MIR стануть американський репер BoB і російські музиканти Noize MC, Guf і T9. Крім того, очікуються виступи Krec, Ak-47, ST, Чек, Легенди ПРО і Loc Dog.

4 вересня на фесті в якості хедлайнерів виступлять американці Ice Cube, Busta Rhymes і Eve, а також Баста, Каста і Centr. Крім них заявлені Асса, Лігалайз, Смокі Мо, Kravz, Decl, 5P, Mezza Morta, Marselle і Geegun.

Захід організовано департаментом сімейної і молодіжної політики Москви і телепорталом Rap.Ru і приурочено до Дня міста та Дня солідарності в боротьбі з тероризмом. Вхід на фестиваль безкоштовний - пише lenta.ru.
Помилковий заголовок — Шсу Сгиу s Тщшяу ЬС dbcnegkznm yf atcnbdfks d Neibyj

22 Серпня, 23:19

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван