Настільна версія
мова | язык

ТІКайте! На сцені ТІК!

21 Лютого, 20:49

Поділитися:

Ми, звичайно, поважаємо, любимо і підтримуємо українських музикантів, але деколи хочеться словесно копнути їх у дупу, щоб працювали краще!

Увімкнули Перший Національний і мало не випали в осад від почутої пісні Бамболео... Прямий ефір, 100 чоловік на сцені, Палац Україна, а враження трагічно-печальні. Бронюк раптово забув як потрібно співати, оркестр перегрівся під лампами, а хор на високих нотах мало не наробив у штани. Однією піснею все це не обмежилось...

Вітя, не ображайся, але давно вже настав час, щоб показувати українців з якісної сторони. Нафіга той оркестр, хор, і ті всі понти, якщо звучить все фігово? Жива лаба? Краще мертва фанера.

Ви заробляєте гроші, катаєтесь Україною на нормальних "бритвах", але самі глибоко у душі розумієте, що мистецтво забуло дорогу до Вас.

Скільки можна, щоб весь світ думав, що українці це весільні лабухи? Усім зрозуміло, що у залі сприйняття зовсім інше, але для ефіру потрібно було відзняти концерт і підмонтувати плюсові фонограмки, як це роблять наші російські сусіди. Тоді б усі дивились на якісний продукт, а не на весільно-похоронний бенефіс.

Але кавер на пісню "Чіп і дейл спєшат на помощ" вдався на 100%
Помилковий заголовок — NSRfqnt! Yf cwtys NSR!

21 Лютого, 20:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон