Настільна версія
мова | язык

Ревнощі псують зір жінки

25 Серпня, 14:26

Поділитися:

Завдяки останнім дослідженням вчених, стало відомо, що ревнощі здійснюють колосальний емоційний вплив на жінок, погіршуючи їх здібності до зорового сприйняття дійсності.

Американськими дослідниками був проведений експеримент за участю гетеросексуальних пар, в якому представницям прекрасної статі потрібно було виявити зображення красивих ландшафтів на екрані комп'ютера, що чергуються з неприємними для сприйняття зображеннями. В цей час поруч знаходився партнер жінки, що займається оцінкою привабливості моделей, фотографії яких з'являлися на його моніторі.

В результаті аналізу даних вдалося встановити, що чим більші ревнощі відчувала жінка, тим гірше для неї були неприємні зображення на моніторі, і тим складніше вона справлялася з вибором красивих фотографій ландшафтів. Як виявилось, емоції володіють владою над рівнем обробки сигналів від органів сприйняття.

Залишається додати лише те, що ще наші предки, що зовсім не володіли науковими дослідженнями, відмітили, що «ревнощі засліплюють», - пише www.sex-news.ru
Помилковий заголовок — Htdyjos gce.nm psh ;syrb

25 Серпня, 14:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Онисим, Степан (Стефан)