Настільна версія
мова | язык

Весілля. Привід для чоловічої зради?

26 Серпня, 17:54

Поділитися:

Весілля - це загальне торжество кохання, в яке виявляються залучені не лише молодята, але і всі присутні гості. І не дивно, що на весіллі стріла Амура може потрапити у вже не вільного чоловіка, розпалюючи в ньому пристрасть до чарівної незнайомки.

Згідно з досвідом, проведеним одним з найкрупніших європейських сайтів, в якому взяли участь приблизно 2 тис. чоловік у віці від 25 до 35 років, з'ясувалося, що близько 35% чоловіків змінювали своїм партнеркам саме на весіллях, зрозуміло, якщо ті на даному торжестві були відсутні.

На парубочих вечорах, що проводяться перед весіллям, своїм жінкам зраджували 27% респондентів. І лише 10% опитаних молодих людей зраджували з колишніми сусідками по шкільній парті, після зустрічі однокласників або однокурсників.

Цікаво, що представниці прекрасної статі бачать ситуацію в корені неправильно. Згідно з цим досвідом, 37% дівчат бачать небезпечним, в плані зрад, новорічний корпоратив. І лише трохи більше 10% опитаних вважають, що весілля – це якраз той захід, де їх чоловіча половина готова кинутися з головою на сексуальні подвиги. Психологи вважають, що на весіллі створені всі умови для зради чоловіка – це і красиві жіночі вбрання, і алкоголь, що ллється річкою, і відверті танці, дотики, ніжні аромати.

Одним словом весілля, це те місце, де все просочено духом сексуальності і доступності, - застерігає www.sex-news.ru
Помилковий заголовок — Dtcskkz/ Ghbdsl lkz xjkjdsxjї phflb&

26 Серпня, 17:54

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор