Настільна версія
мова | язык

Сором'язливість в сексі позбавляє жінок оргазму

26 Серпня, 18:10

Поділитися:

Не дивлячись на те, що в сучасному суспільстві інформація про секс доступна, багато жінок і дівчат відчувають сором'язливість в сексі. Як позбавитися від цього відчуття і навчиться отримувати задоволення? Адже сором'язливість в сексі заважає жінкам насолоджуватися яскравим інтимним життям.

Упевненість в собі
Основний момент, який допомагає позбавитися від сором'язливість в сексі, - упевненість в собі. Якщо жінці подобається її зовнішність і фігура, якщо вона почуває себе сексуальною значить, так воно і є. Тому потрібно купити красиву еротичну білизну і постаратися сподобатися самій собі. Потрібно не забувати доглядати себе. На ногах і руках мають бути красиві, доглянуті нігті, а все зайве волосся потрібно своєчасно видаляти. Доглянутий зовнішній вигляд також додасть упевненості в собі, а випадковий секс не застане зненацька. Якщо ж дивлячись на віддзеркалення в дзеркалі, стає зрозуміло, що потрібно позбавитися зайвої ваги, варто неодмінно цим зайнятися. Спорт допоможе позбавитися від зайвих кілограмів.

Відвідини секс-шопу
Сором'язливість в сексі допоможе подолати відвідування магазину з інтимними предметами. Можна відвідати його самій, а можна у супроводі чоловіка. Непогано щось придбати там. Спершу можна випробувати нову річ наодинці з собою, а потім разом з чоловіком. Це теж додасть упевненості в собі.

Обстановка і освітлення
Важливе і освітлення. Буває, що чоловікам нецікаво займатися сексом в абсолютній темноті. Якщо бентежить яскраве світло, то можна використовувати приглушене освітлення. Для цього можна використовувати свічки або невелику настільну лампу. Таке освітлення допоможе відчувати себе комфортно. То ж стосується і місця для сексу. Воно також має бути максимальне комфортним і затишним. Це місце повинне дозволяти насолодитися сексом, не відволікаючись на сторонні речі і предмети. Обстановка повинна підштовшувати до розслаблення. Добре, якщо у цей момент в квартирі нікого більше не буде.

Розслабляюча ванна
Допомагає розслабитися ванна з ароматними маслами, келих вина. Крім того, після такої ванни тіло приємно пахнутиме, що подобається чоловікам. Варто налаштуватися на секс і викинути з голови всі сторонні думки, наприклад, про роботу або навчання. Добре, якщо вийде бути вимогливою і ненаситною в сексі. Це дуже подобається чоловікам.

Любов до свого тіла
Потрібно навчитися любити своє тіло. Для цього потрібно вивчити своє тіло в дзеркалі. Можна розглянути інтимні частини свого тіла або зайнятися мастурбацією. Це допоможе краще пізнати своє тіло і те, які ласки приносять більше задоволення. Корисно дивитися порнофільми. Можна навчитися новим позам і новим прийомам в сексі.

Розмова з партнером
Можна також відверто поговорити про секс зі своїм партнером, довідатися, що йому подобається, які його сексуальні фантазії. Також потрібно розповісти і про себе, поділитися, що відштовхує, а що збуджує. Зважитися на таку розмову вперше непросто, але поступово можна навчитися говорити про секс відверто і прямо.

Експерименти і емоції
Не варто боятися експериментів. Сексуальне життя різностороннє і таїть в собі масу емоцій і задоволення. Зрозуміти, що насправді подобатися можна, лише спробувавши це. Якщо те, що відбувається в ліжку не подобається, потрібно прямо сказати про це партнерові. Не варто забувати про крики і стогони під час сексу. Це подобається чоловікам, заводить їх. Так вони розуміють, що приносить задоволення жінці. Тому обов'язково потрібно показати йому, що те, що відбувається тобі подобається. І не варто боятися виглядати безглуздо або смішно.

І не варто переживати з приводу кожного незапланованого сексу. Головне, завжди виглядати прекрасно і відчувати себе комфортно. Тоді сором'язливість пройде обов'язково, - радить www.sex-news.ru
Помилковий заголовок — Cjhjvэzpkbdscnm d ctrcs gjp,fdkz' ;syjr jhufpve

26 Серпня, 18:10

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків