Настільна версія
мова | язык

13 цікавих фактів про секс

26 Серпня, 18:19

Поділитися:

13 цікавих фактів про секс:

1. Найчастіше займаються любов'ю греки. На другому місці хорвати.

2. У дев'ятнадцятому столітті в Нью-Йорку існували гіди-путівники по публічних будинках або будинках терпимості.

3. Дослідження показали, що ті, хто займається любов'ю два і більш раз на тиждень, мають на 30 відсотків більше в своїй крові такої речовини як імуноглобулін, зміцнююча імунітет.

4. Незвичайний спосіб для збору пожертвувань вибрали для себе співробітники нью-йоркської бібліотеки, продаючи свої фотографії, де змальовані вони напіводягнені, прикриваючись лише книгами.

5. Італійський метод – це не жанр сучасного мистецтва, а спосіб надягання презерватива ротом.

6. Згідно з досвідом, під час останнього заняття сексом 31 відсоток жінок, що мають стосунки з чоловіком, не відчували оргазм, а серед жінок, що мають лесбійські стосунки, ця цифра дорівнює 24%.

7. За результатами досліджень, кількість випадків згвалтування за останніх чверть століття зменшилося на 85 відсотків завдяки широкій доступності до порнографічних ресурсів, у тому числі і в глобальній мережі Інтернет.

8. У племенах, що населяють північну Америку до індійців нетрадиційної орієнтації, відносилися з повагою, оскільки вважали цей факт нез'ясовним і незвичайним.

9. Як показали досліди, жіноча половина людства фантазують під час заняття сексу частіше, ніж чоловіки, і цьому є пояснення: в прекрасної половини кількість сексуальних фантазій прямо пропорціонально рівню сексуального задоволення.

10. Щорік в Америці проводиться близько 128 тисяч дівич-вечорів, на яких жіноча половина збирається разом, щоб поговорити про любов і секс.

11. У середньостатистичного американця буває в середньому близько 11 сексуальних партнерів протягом життя.

12. Як підрахували вчені, середня швидкість сім'явипорскування у чоловіків складає порядка 44 кілометри на годину.

13. Під час світової війни військовослужбовці деяких держав використовували презервативи для захисту своєї зброї від води – під час переходу через водоймища, - розповідає www.newsme.com.ua
Помилковий заголовок — 13 wsrfdb[ afrnsd ghj ctrc

26 Серпня, 18:19

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван