Настільна версія
мова | язык

Після народження доньки у Ані Лорак змінився голос

26 Серпня, 22:53

Поділитися:

32-річна українська співачка Ані Лорак зізналася, що після народження доньки у неї трохи змінився голос.

"Мені здається, він став глибше, з'явилося багато нових субтонів. Коли співаю, всередині ніби все вібрує. Особливо це проявляється в романсах, таких піснях, як "Не діли любов". З нетерпінням чекаю своїх шанувальників на концертах, де із задоволенням виконаю свої нові пісні", - розповіла Ані Лорак в інтерв'ю газеті "Факти".

Популярна співачка, яка народила 2 місяці тому доньку Софію, відновила активну концертну діяльність. Вперше вона вийшла на сцену під час конкурсу "Нова хвиля" в Юрмалі.

"Перед виступом відчувала, що мене розглядали, ніби під мікроскопом: чи змінилася, чи прийшла у форму після пологів. Зізнаюся, я хвилювалася. Але відразу після того, як ведучі оголосили мій вихід, стало легко і приємно, тому що чудова юрмальська публіка зустріла оваціями. Дуже хочеться, щоб люди сприймали мене позитивно. Адже зараз я в першу чергу годуюча мати. Дитина для мене - центр Всесвіту, навколо неї обертається моє життя", - підкреслила співачка.

Поки їй вдається годувати дитину грудьми і при цьому активно працювати: "Підлаштовуюсь під Софію. Намагаюся не залишати її надовго, максимум можу бути відсутньою три дні. До того ж це буває в рідкісних випадках. Між поїздками обов'язково має бути п'ять-шість днів перерви, тільки в цьому випадку можу приготувати достатню кількість грудного молока. Я його заморожую, а нянечки потім розігрівають і годують донечку".

Кароліна відразу для себе вирішила, що буде робити все можливе і неможливе для того, щоб її дитина одержувала необхідні вітаміни.

"Харчуючись грудним молоком, малюк не так гостро відчуває відсутність мами. Насправді нашу розлуку важче переношу я. Не хочу залишати малечу і на секунду. Жахливо сумую без неї. Всі думки тільки про неї. Серце не на місці, коли я не вдома. Під час концерту, звичайно, повністю присвячую себе глядачам, але як тільки йду зі сцени, відразу дзвоню додому. У мене з кожним днем все більше розвивається почуття відповідальності і тривоги", - не приховує зірка.

Її чоловік Мурат дуже любить Софійку і вечорами три-чотири години не спускає її з рук, грає, щось розповідає.

"Вони разом сміються. Вже зараз зрозуміло, Софія - татова донька. Просто купається в цьому спілкуванні, розпливаючись в усмішці до вух. Ми з нянями для Сонечки обслуговуючий персонал: підгузник поміняти, погодувати. А татові вона прийоми влаштовує. Коли дивлюся, як вони грають, відчуваю величезну любов до своєї сім'ї", - поділилася Ані Лорак.

"І до появи на світ дитини я вважала себе щасливою людиною, але тільки зараз зрозуміла, що значить справжнє щастя. Навіть уявити не можу, як раніше ми жили без донечки. У моєму житті сталося справжнє диво, яке дуже сильно змінило мене. Я стала по-іншому дивитися на світ: не злюся, не дратуюся через дрібниці. Навіть в найгіршій людині намагаюся знайти позитивні сторони, адже колись вона теж була дитиною", - підкреслила артистка.
Помилковий заголовок — Gsckz yfhjl;tyyz ljymrb e Fys Kjhfr pvsybdcz ujkjc

26 Серпня, 22:53

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Микита, Федосія (Феодосія)