Настільна версія
мова | язык

Леді Гага буде цілуватися з мамою

26 Серпня, 23:00

Поділитися:

Поп-зірка Леді Гага взяла участь у створенні одного з нових епізодів мультсеріалу "Сімпсони" (The Simpsons). 25-річна співачка повідомила, що сценаристи описали її мальований варіант як "найщасливішу й оптимістичну людини в світі".

Леді Гага озвучила саму себе в одній із серій двадцять третього сезону мультсеріалу, показ якого починається 25 вересня. Серію за участі співачки покажуть навесні 2012 року.

За сюжетом поп-зірка робить вимушену зупинку в Спрінгфілді й зустрічає пригнічену Лізу Сімпсон, яку вважає своїм обов'язком розвеселити усіма доступними методами - включаючи промови, пісні та флешмоб.

Також на екрані повинен з'явитися "Гага Експрес", приватний поїзд, що приводиться в рух велетенським вогнедихаючим бюстгальтером. Сама ж Леді Гага в якийсь момент подарує пристрасний поцілунок матері Лізи, Мардж Сімпсон.

Продюсери мультсеріалу були приємно здивовані професійним підходом співачки до озвучування та повідомили, що "горді вперше вітати легенду шоу-бізнесу, яка молодша, ніж їхнє шоу".
Помилковий заголовок — Ktls Ufuf ,elt wskedfnbcz p vfvj.

26 Серпня, 23:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій