Настільна версія
мова | язык

Новий проект Клінта Іствуда «заморожений» через вагітність Бейонсе

30 Серпня, 14:11

Поділитися:

Після того, як Бейонсе оголосила про свою вагітність, режисер Клінт Іствуд прийняв рішення «заморозити» майбутній проект, рімейк класичної музичної драми 30-х рр. «Зірка народилася / A Star Is Born», головну роль в якому повинна була зіграти Бейонсе.

Зйомки картини повинні були початися в лютому наступного року, проте тепер творцям доведеться почекати, коли співачка буде готова до повноцінної роботи.

Але все, що не робиться - до кращого. У продюсерів з'явиться більше часу, щоб підібрати відповідного актора на головну чоловічу роль. Нагадаємо, що в даний час розглядаються кандидатури Уілла Сміта і Крістіана Бейла, раніше Леонардо ДіКапріо був одним з претендентів на участь у мюзиклі, але пізніше вибув з проекту - пише popcornnews.ru.

Оригінал фільму «Зірка народилася» був перезнятий двічі, в 1957 році головні ролі виконали Джуді Гарленд і Джеймс Мейсон, а в 1976 - Барбра Стрейзанд і Кріс Крістофферсон. Сюжет класичного мюзиклу будується навколо кіноактора, чий пік слави вже пішов у минуле, він захоплюється офіціанткою і робить з неї нову зірку екрану.
Помилковий заголовок — Yjdbq ghjtrn Rksynf Scndelf «pfvjhj;tybq» xthtp dfusnyscnm <tqjyct

30 Серпня, 14:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій