Настільна версія
мова | язык

Бісексуальність пояснили вчені

30 Серпня, 22:25

Поділитися:

Вчені з Північно-західного університету США визнали, що бісексуальність існує, спростувавши заяву колег з Чікаго і Торонто, які стверджували, що бісексуали – це чоловіки-гомосексуалісти, які просто бояться зізнатися в цьому. Чоловіки-бісексуали дійсно однаково збуджуються від проглядання порнографічних фільмів за участю представників обох статей, на відміну від чоловіків гетеросексуалів.

Нові експерименти за участю бісексуальності підтвердили, що таких чоловіків однаково збуджують як жінки, так і чоловіки. В ході дослідження випробовуваним показували порнографічні фільми за участю гомосексуальних і лесбійських пар. В результаті чоловіки, що стверджували, що вони бісексуали, однаково збуджувалися і в тому, і в іншому випадку, тоді як гетеросексуально орієнтовані чоловіки реагували лише на фільми за участю жінок.

На ступінь збудження учасників вказували як фізичні показники, так і результати дослідження, - повідомляє www.newsme.com.ua

Варто відзначити, що бісексуальність складніше явище, ніж може здатися на перший погляд. Багато чоловіків-бісексуалів явно віддають перевагу або чоловікам, або жінкам, не дивлячись на те, що і ті й інші збуджують у них сексуальний інтерес. Також, переваги бісексуалів можуть постійно змінюватися.

Помилковий заголовок — <sctrcefkmyscnm gjzcybkb dxtys

30 Серпня, 22:25

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора