Настільна версія
мова | язык

Бейонсе хоче стати Джексоном?

22 Лютого, 17:29

Поділитися:

Останні фотографії Бейонсе викликали багато питань з приводу її зовнішнього вигляду. Більшість нормально сприйняли її новий колір волосся, однак, новий тон шкіри співачки викликає підозру...

З'явилися чутки про те, що перефарбувавшись на блондинку, Бейонсе також і висвітлила шкіру. 
Проте, експерти вважають, що це не більше, ніж гра світла, тому що співачці навряд чи вдасться настільки освітлити тон шкіри, враховуючи, що її батько - чистий афроамериканець, а мати відноситься до змішаної раси. 

Доктор Суніл Чопра, дерматолог з клініки London Dermatology Centre сказав: «Найбільш ефективні процедури з відбілювання шкіри - це гідрохінон і койевая кислота. Отримані ефекти носять тимчасовий характер і працюють завдяки блокуванню ферменту, який відповідальний за пігмент шкіри. Обидві процедури дуже популярні. Я бачу близько трьох осіб щотижня, які ходять на ці процедури. Але вони не можуть використовуватися для всього тіла. Дуже малоймовірно, що Бейонсе відбілила шкіру саме таким способом ». 

Це вже не перший раз, коли співачку звинувачують у відбілюванні шкіри. У серпні 2008-го року компанію L'Oreal звинуватили у «вибіленні» зірки на рекламному постері за допомогою комп'ютерних технологій. Тоді косметична компанія заперечувала, що фотографії були змінені таким чином, але газета The New York Post назвала рекламу «шокуючою», а саму співачку «дивною, майже білою версією себе». 
В даний момент представник Бейонсе утримується від коментарів.

Помилковий заголовок — <tqjyct [jxt cnfnb L;trcjyjv&

22 Лютого, 17:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків