Настільна версія
мова | язык

Олексій Большой залишився без обох очей

31 Серпня, 23:10

Поділитися:

Жорстокий випадок з героєм артиста був прописаний у сценарії нового художнього фільму, в якому Олексій спробував себе в ролі нехорошого хлопця.

У стрічці Миколи Хомеріки «Синдром дракона» Олексій вийшов на знімальний майданчик разом з маститими російськими кіно-зірками Олексієм Гуськовим, Андрієм Мерзлікіна, Олексієм Горбуновим, а також зіркою «Інтернів» Христиною Асмус. Схоже, зовнішність і фактура Великого не залишили байдужими менеджерів з підбору акторів і на роль поганого хлопця складно було знайти когось більш переконливого. Хоча акторського досвіду в Олексія не так вже й багато, хіба що зйомки у власних кліпах. Він старанно виконував усі настанови режисера, і знімальна група залишилася цілком задоволена.

Олексій Большой: «Чесно кажучи, трохи злякався сам, колиу побачив результат роботи гримера у себе на обличчі. Але за роллю мені було покладено помучитися, а чого не зробиш заради мистецтва». Також Олексій Большой зізнався нам, що тепер більше і точніше розуміє деяких своїх друзів акторів, які нарікають, мовляв, акторська професія дійсно справа непроста як фізично, так і морально. Читача ж просимо не хвилюватися, оскільки побачене вами - це результат хорошої роботи гримерів фільму.
Помилковий заголовок — Jktrcsq <jkmijq pfkbibdcz ,tp j,j[ jxtq

31 Серпня, 23:10

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Онисим, Степан (Стефан)