Настільна версія
мова | язык

Євробачення 2011 та віщі сни Злати Огнєвіч

22 Лютого, 19:15

Поділитися:

Злата Огнєвіч – дівчина, яка нещодавно увірвалася, у прямому сенсі цього слова,  у світ шоу-бізнесу. Ще недавно вона працювала радіоведучою, а тепер звучить на радіо у якості співачки. ЇЇ кліпи і пісні активно ротуються, фани ростуть з геометричною прогресією, а сама Злата вже мріє заполонити своєю творчістю всю Європу. Про відбір на Євробачення, про своїх конкурентів і на що готова заради слави Огнєвіч розповіла музичному порталу Navsi100.com

Navsi100.com: Кого вважаєш достойним учасником укр. відбору?

Справа у тому, що Євробачення - конкурс пісень, а не артистів. А якщо казати про самих учасників – всі достойні люди, кожен по-своєму. Пам’ятаю пісню Джамали, гурту Бахрома, Міки Ньютон. Ще часто чую по радіо свою пісню. Дуже приємно, що мене підтримують радіостанції! Я сама працювала на радіо і обожнюю незабутню атмосферу, яка там царить!

Navsi100.com: Чи віриш у чесність голосування на відборі Євробачення 2011

Так , вірю в чесність цьогорічного відбору. Я знаю, що вибір залежить від кількості смс, відправлених телеглядачами. А все інше - просто піар та чутки. Без них у шоу-бізнесі, мабуть, ніяк. Я дуже сподіваюся на Вашу підтримку цієї суботи, країно! І  дякую, що Ви зі мною зараз!

Navsi100.com: Ти щиро прагнеш перемоги чи для тебе теж головне участь?

Я з  дитинства брала участь у різноманітних конкурсах і завжди була налаштована на перемогу. Та й водночас казала собі, якщо вийде інакше, то прийму  поразку і буду ще більше над собою працювати. Участь – вже перемога, бо я набралася сміливості і пішла на конкурс. У першу чергу це завжди боротьба  із самим собою. І мені подобається (сміється)

Navsi100.com: У тебе є такі віддані люди, які у випадку перемоги у відбірковому будуть безвідмовно допомагати тобі у підготовці до конкурсу?

Так! І це моя  люба команда! Ми завжди на одній хвилі, це  важливо для досягнення успіху! Вони зараз багато працюють, а якщо ми переможемо, то уявляю скільки сили та  наснаги у них з’явиться!

Navsi100.com: Як ти реагуєш на негативні відгуки щодо творчості?

Пам’ ятаю, ще рік тому я засмучувалася. А зараз дуже просто – посміхаюся. Вважаю, інтернетна критика є суто суб’єктивною. Тому звертати на неї увагу – марно витрачати час. Я і рідним кажу, щоб не хвилювалися і поменше  читали такі відгуки. Критику із задоволенням вислухаю від мега-профі і буду працювати над помилками. Що, в принципі, роблю завжди.

Navsi100.com: Ти вже чула відгуки іноземців на Кукушку?

Мені пишуть мої іноземні друзі, з якими колись я брала участь у різноманітних конкурсах. Їм дуже подобається,  питають переклад пісні і кажуть, що хочуть ближче познайомитися з нашою культурою. Я їм вислала ще колискові у власному  виконанні, інші українські етно-пісні. Їм ще подобається гурт «Даха-Браха», «Океан Ельзи». Мені приємно, що нашу музику хочуть чути та сприймати!

Navsi100.com: Якщо поїдеш на конкурс, то більше намагатимешся вразити яскравою постановкою чи вокалом?

Я хочу вразити піснею, бо моя пісня «Зозуля» гідна, щоб нею насолоджувалися слухачі. Дякую Михайлу Некрасову за можливість співати такі класні пісні! І так приємно, що на концертах мені підспівує увесь зал! Тому краще за все вражати піснею. А постановка - це невід’ємна частина мого номеру, яку ми зараз трохи змінили. Все це ви побачите вже цієї суботи!

Navsi100.com: Чим готова пожертвувати заради перемоги?

Жертва - це, напевно, щось неприємне. А для мене моя професія і можливість співати - найбільша радість у житті! Тому для перемоги обираю не жертву, а самовіддачу і налаштованість на успіх!

Navsi100.com: Якщо не вдасться поїхати на конкурс цього року ти будеш пробувати знову і знову?

Я про це поки не думала.  Зараз думки спрямовані на інше. Коли прагнеш успіху - треба думати тільки про нього ))))

Navsi100.com: Тобі вже снились віщі сни на тему Євробачення?

Мені взагалі сняться віщі сни, і я знаю, що то є знаки. Вони якісь арт-хаусні та повні імпресії. Розібратися в них складно, тому я просто насолоджуюся. Може, і були якісь знаки стосовно конкурсу, та поки сказати нічого не можу. 


Помилковий заголовок — "dhj,fxtyyz 2011 nf dsos cyb Pkfnb Juy'dsx

22 Лютого, 19:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон