Настільна версія
мова | язык

Lil Kim «обезголовила» Nicki Minaj

22 Лютого, 20:13

Поділитися:

Реп-виконавиця Lil Kim помстилася своїй суперниці - молодій реп-зірці Nicki Minaj, - зобразивши її обезголовленою на обкладинці свого нового мікстейпу, названого знущально «Black Friday» (за аналогією з «Pink Friday» Нікі). 

Ліл Кім зображена на з самурайським мечем у руках на тлі порубаної кривдниці, голова якої валяється в калюжі крові. Мікстейп вийшов 14 лютого - в день Святого Валентина - і розійшовся "тиражем" більш 100 тисяч екземплярів в перші ж 24 години. 

Нагадаємо, що ворожнеча між двома реп-дівами почалася в листопаді минулого року, коли Мінаж публічно назвала Ліл Кім «збитої льотчицею» - маючи на увазі, що її зірка давно закотилася. Перепалка продовжилася в пресі - і логічно увінчалася «художньою» відповіддю з боку Кім у вигляді пісні-наїзду «Black Friday» і арт-каверу. 

Відзначимо, що останній студійний диск Ліл Кім «The Naked Truth» вийшов у 2005-му році. Дебютний альбом Nicki Minaj «Pink Friday» у грудні 2010-го піднявся на друге місце чарту і розійшовся тиражем більше мільйона копій за місяць з моменту виходу.
Помилковий заголовок — Дшд Лшь «j,tpujkjdbkf» Тшслш Ьштфо

22 Лютого, 20:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір