Настільна версія
мова | язык

Орландо Блум вирішив стати лідером The Clash

31 Серпня, 23:47

Поділитися:

Актор Орландо Блум заявив, що хотів би виконати роль лідера групи The Clash Джо Страммера в присвяченій музикантові кінострічці. Про це повідомляється на сайті Contactmusic.

Блум зізнався, що є великим шанувальником творчості Страммера. Актор вважає, що життя музиканта було вкрай насиченим, і тому біографічний фільм повинен вийти захоплюючим. Крім того, Орландо додав, що заради цієї ролі готовий попрацювати над своїми вокальними і гітарними навичками.

Мабуть, Блум говорить не про участь у якомусь абстрактному проекті, а про біографічну стрічцу про Страммера, анонсовану в листопаді 2010 року. Тоді повідомлялося, що знімати картину буде британська компанія Film4. Як кандидат на місце сценариста вказувався Пол Віра (Paul Viragh), що працював раніше над фільмом ще одного британського музиканта - Іена Дьюрі (фільм 2009 року "Секс, наркотики і рок-н-рол").

Група The Clash була створена в Лондоні в 1976 році і функціонувала до 1986 року. Джо Страммер був вокалістом, ритм-гітаристом і автором текстів пісень колективу. Музикант помер в 2002 році. Йому було 50 років - пише lenta.ru.
Помилковий заголовок — Jhkfylj <kev dbhsibd cnfnb kslthjv Еру Сдфыр

31 Серпня, 23:47

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван