Настільна версія
мова | язык

Анастасія Приходько розійшлася з ревнивим нареченим

1 Вересня, 00:17

Поділитися:

Після численних скандалів Приходько розійшлася зі своїм нареченим і батьком 1,5 річної доньки Нани.

Українська співачка Настя Приходько розійшлася із своїм нареченим, грузинським бізнесменом Нуріком Кухілаве. Причиною розриву, стала рідня чоловіка. Про це повідомили в оточенні співачки.

"На вечірки Настя ходила із подружками або зі своїм концертним директором. Або взагалі не приходила. Разом я їх майже не бачила останнім часом. Цього разу це серйозний розрив. По-моєму, вони вже навіть не живуть разом. Східні чоловіки дуже ревниві і Нурік ніколи не схвалює відверте вбрання Насті", - підкреслило джерело.

Сама Настя і її концертний директор ситуацію не коментують.

Це вже не перший розрив пари. Навесні цього року пара посварилася через те, що Настя знялася оголеною у фотосесії для одного із чоловічих журналів. Вона зробила це потайки від Нуріка після сімейної сварки.

"Коли Нурік побачив мене в журналі, він просто остовпів від злості. Таким я його ще ніколи не бачила. Хоча я дуже сподівалася, що він звикся з думкою, що все, що я роблю, є правильним. Він був таким злим, що просто переді мною розірвав документи на машину "BMV Х3", яку мав подарувати мені на день народження", - казала Настя після скандальної фотосесії.

Тоді пара помирилася і влітку цього року мала зіграти весілля. В них підростає 1,5-річна донька Нана.
Помилковий заголовок — Fyfcnfcsz Ghb[jlmrj hjpsqikfcz p htdybdbv yfhtxtybv

1 Вересня, 00:17

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день книги та авторського права

Сьогодні іменини святкують:

Зенон (Зинон), Максим, Олександр, Терентій, Федір, Яків