Настільна версія
мова | язык

Ріанна заробляє 8 тисяч за хвилину

23 Лютого, 13:21

Поділитися:

Ріанна заробила понад 8 тисяч доларів за хвилину на концерті в США. Відомій барбадоській співачці заплатили 500 тисяч доларів за концерт, який тривав всього лише годину у Флориді.

Таким чином, Ріанні вдалося отримати більше 8 тисяч доларів за хвилину за те, що вона виступила на благодійному концерті на допомогу Інституту раку Дана-Фарбер перед всього лише 600 гостями. 

VIP-гостям довелося розщедритися на 200 тисяч доларів на столик для 10 осіб на яскравому заході, що проводився в розкішному особняку Дональда Трампа в Палм-Біч. Навіть найдешевші місця коштували аж 2 тисячі доларів.

Відома своїм яскравим стилем і любов'ю виставляти свою сексуальність на показ 22-річна смаглява красуня встигла не тільки виступити на благодійному концерті, а й знятися в новому відео на новий сингл Кан'є Веста "All Of The Lights". 

У минулому році Ріанна викликала цунамі скарг після того, як з'явилася у відвертому вигляді для виступу на талант-шоу X Factor. 

До того всього ВВС прийняло рішення в значній мірі змінити новий сингл Ріанни "S & М" перед тим, як допустити його в прямий ефір. Відео співачки "S & М", де Ріанна з'явилася в напіводягненому вигляді в латексі і при цьому прив'язала чоловіка до ліжка, заборонили в 11 країнах.
Помилковий заголовок — Hsfyyf pfhj,kz' 8 nbczx pf [dbkbye
23 Лютого, 13:21

Поділитися:

Підготував: SuperStar
Джерело: navsi100.com

Теги: Ріанна, прибуток, концерт

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Анатолій, Афанасій, Георгій (Юрій), Олександра