Настільна версія
мова | язык

5 ознак дівчини, з якою ніхто не хоче зустрічатися

1 Вересня, 18:58

Поділитися:

Вона може бути розумною, красивою і навіть сексуальною, але чоловіки не хочуть заводити з нею серйозних стосунків. І ось чому:

Вона тягне за собою багаж минулих стосунків. На першому ж побаченні починає скаржитися кавалерові на те, що чоловіки не раз розбивали їй серце, зберігає в гаманці фотографію колишнього хлопця і нишком стежить за його новою пасією на "фейсбуці".

Вона поведена на заміжжі. Вийти заміж за будь-яких обставин - ось її девіз. Така дівчина готова кинутися на шию кожному вільному чоловікові і стрімголов біжить туди, де чутні хоч би відгомони вальсу Мендельсона.

Вона ненавидить чоловічі компанії і не може порозумітися з друзями свого кавалера. На її думку, кожен хлопець, що поважає себе, повинен весь вільний час присвячувати виключно своїй дівчині, а не якимсь там приятелям.

Вона створює собі кумирів. І мріє знайти хлопця, як дві краплі води схожого на Роберта Паттінсона, Джейка Джилленхал або Зака Ефрона.

Вона не уміє слухати, а також хвалити і заохочувати. У кожній її репліці - набір уїдливих фраз, невиправданої критики і море незадоволеності своїм хлопцем. Вона всезнайко, і вважає, що у всьому розбирається краще за чоловіків, тому прагне керувати ними.

Звичайно, цей список можна продовжувати до безкінечності. А ти як думаєш, чому деякі дівчата відлякують хлопців?, - запитує www.cosmo.com.ua


Помилковий заголовок — 5 jpyfr lsdxbyb? p zrj. ys[nj yt [jxt pecnhsxfnbcz

1 Вересня, 18:58

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван