Настільна версія
мова | язык

5 міфів про лікування акне

1 Вересня, 19:05

Поділитися:

Хочеш позбавитися від запалень на обличчі? Щоб лікування твоєї шкіри було ефективним, ми назвемо тобі найпоширеніші міфи про акне.

Міф №1. Запалення шкіри можуть бути викликані стресом. Частково це правда. Стан твоєї шкіри може погіршатися на тлі стресу. Проте якщо у тебе немає схильності до вугрового висипу, стресові ситуації не зможуть викликати її.

Міф №2. Спирт і лимон доможуть вилікувати акне. Дійсно, ці засоби можуть підсушити шкіру. Проте, вони також знижують захисний бар'єр шкіри. В результаті пори починають виділяти більше жиру, тим самим провокувати появу нового запалення.

Міф №3. Висип з'являється тільки у дівчат, які не стежать за собою. Часте використання кремів, тоніків, мила і рушників тільки травмує шкіру. Прагни користуватися найнеобхіднішими засобами для гігієни.

Міф №4. Вугрі на обличчі з'являються через певну їжу. Якщо у тебе немає алергії на шоколад або копченину, тоді тобі нічого боятися. Однак, при проблемній шкірі краще відмовитися від солодкої, солоної і гострої їжі.

Міф №5. Сонячні промені допомагають позбавитися від акне. Дійсно, ультрафіолет дезинфікує шкіру, тому літом прищиків стає менше. Проте знаходячись під сонцем тривалий час, твій імунітет слабшає, а виділення жиру посилюється. Це призводить до нового запалення шкіри, - пише www.cosmo.com.ua
Помилковий заголовок — 5 vsasd ghj ksredfyyz fryt

1 Вересня, 19:05

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора