Настільна версія
мова | язык

Хтось вже нарешті "поведеться" на Волочкову?

23 Лютого, 15:05

Поділитися:

Багаті мужики! Просимо Вас звернути увагу на рекламні фото бялярини-моделі Волочкової і пригріти її в одному із своїх особняків! Вона втомилась фотографуватись оголеною для привертання Вашої дорогої уваги! Труби горять!

Відома балерина Анастасія Волочкова опублікувала у своєму блозі нову порцію власних фотографій у стилі "ню". Нову відверту фотосесію, на цей раз з лазні, Волочкова адресувала всім захисникам Вітчизни.

"Дорогі чоловіки, завтра ваше свято. Я вітаю вас! Бажаю найголовнішого - бути сміливими, як у помислах, так і у вчинках! І тільки для вас мій маленький, скромний сюрприз", - написала Анастасія у вступній частині поста свого блогу.

Варто зауважити, що нові фотографії балерина виклала через місяць після знаменитої голою фотосесії на Мальдівах. Нагадаємо, тоді за словами Волочкової на такий сміливий крок її підштовхнули папарацці, які в гонитві за відвертими знімками часто знімають її "з кривим обличчям і жахливим виглядом". 
"Хочете бачити мої груди? Ну гаразд, дивіться", - написала тоді Анастасія у своєму блозі, представивши всім охочим свої знімки в оголеному вигляді.
Помилковий заголовок — {njcm d;t yfhtins @gjdtltnmcz@ yf Djkjxrjde&

23 Лютого, 15:05

Поділитися:

Підготував: SuperStar
Джерело: navsi100.com

Теги: Анастасія Волочкова, спекотні фото, балярина

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин