Настільна версія
мова | язык

LOBODA годує донечку груддю: чим довше це триватиме, тим краще

3 Вересня, 12:57

Поділитися:

Співачка розповіла, як воно - бути зірковою матір’ю. Світлана вже чотири місяці годує Єву грудним молоком і зупинятися не збирається.

Українська співачка Світлана Лобода зізналася, що донечка Євангеліна - найголовніше в її житті.

"Спочатку мені здавалося, що найголовніше в моєму житті - це робота. Зараз пріоритети сильно змінилися і я розумію будь-яку жінку, яка народила дитину, бо нічого важливішого в житті бути не може. Це маленьке диво схоже на мене, вміє ворушити ніздрями, всіма манерами, кривляннями схоже на маму, а зовнішністю - на тата. Чому ми дуже раді", - нещодавно розповіла Світлана в інтерв'ю одній з київських радіостанцій.

"Пару днів була в Римі, там у мене проходили зйомки для російських проектів. Мені навіть вдалося викроїти час і годинки чотири полежати на пляжі. Я була цьому дуже рада, тому що крім роботи в мене було багато інших "головників", як я це називаю, - розповідає співачка.

Справа в тому, що Свєта досі годує дитину грудьми, і, навіть перебуваючи в іншій країні, піклується, щоб дитина була сита.

"Мені потрібно було передати грудне молоко літаком . Рейс затримали в Парижі, ми по телефону намагалися зробити все можливе, щоб молоко не пропало. Загалом, я дуже намучилася з цього приводу, але вважаю, що найважливіше, щоб дитина їла грудне молоко. Моя мала буде харчуватися молоком до тих пір, поки я можу її цим забезпечити, - ділиться Світлана.

"Коли народилася дівчинка, я вирішила, що це буде близько 2-х трьох місяців, думала, що що більше не витримаю. Але у нас вже четвертий і тюфу-тьху. Ми чудово справляємося, є хороші апарати, які допомагають справлятися, залишати молоко вдома - і мама (мама Світлани переїхала до неї, щоб допомогти з малою - ред), і няня годує дитину грудним молоком. І чим довше це триватиме, тим краще", - розповіла співачка.

Незважаючи на материнство, співачка продовжує активно працювати. У планах Свєти - кліп до пісні "На Свете".

"У нас з Аланом (Бадоєвим - ред.) народилася дуже крута ідея для цього відео. І запевняю вас, що ніхто в цій країні до такого ще не додумувався!", - інтригує зірка.

Крім роботи над кліпом, у Світлани запланована участь у фестивалі Crimea Music Fest, для якого співачка готує особливий перформанс.
Помилковий заголовок — ДЩИЩВФ ujle' ljytxre uhell.^ xbv ljdit wt nhbdfnbvt? nbv rhfot

3 Вересня, 12:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон