Настільна версія
мова | язык

Де шукати точку G

2 Вересня, 20:20

Поділитися:

Ця магічна область жіночого тіла отримала свою назву на честь німецького лікаря Ернста Графенберга, який виявив особливо чутливу область на верхній стінці піхви на глибині приблизно 5 см.

У спокійному стані точка G не перевищує розмір квасолини, але якщо почати її стимулювати, вона сильно збільшується, а найголовніше, викликає досить сильні відчуття у жінок.

Як і клітор, точка G дуже чутлива до механічних дій, але знавці говорять, що за силою оргазм отримуваний при стимуляції цієї області значно перевищує кліторний. Пояснюється це тим, що при вагинальному оргазмі задіюється більша кількість нервових закінчень.

Не всім парам вдається відшукати заповітну точку миттєво. Тому що її точних координат не існує, адже організм кожної жінки дуже індивідуальний, та і техніка сексуальних ігор у всіх пар різна. Відомо лише, що ця заповітна точка G є, а її пошуки приносять обом партнерам масу задоволення.

Щоб прискорити виявлення точки G спробуйте позиції, при яких статевий член твого чоловіка чинить тиск на передню стінку піхви. Це позиція догі-стайл, коли жінка спирається на лікті, а чоловік входить в неї ззаду. У місіонерській позі теж можна шукати точку G, якщо покласти під стегна партнерки пару подушок.

Зручно шукати точку G в положенні жінка зверху, коли партнерка сама може контролювати рухи і регулювати їх згідно своїм відчуттям.

У пошуках точки G допомагають секс-іграшки.

Вони можуть бути найрізноманітніших розмірів, але неодмінно з невеликим вигином, який і забезпечує стимуляцію саме верхньої частини піхви. Втім, не варто забувати і про просту стимуляцію пальцями, при цьому талановитий партнер, як хороший музикант, може одночасно грати і з клітором, і з точкою G, - пише www.newsme.com.ua

Про те, що точка G знайдена, ти дуже швидко зрозумієш, прислухаючись до своїх відчуттів. В цьому випадку головне завдання жінки розслабити м'язи тазу і дочекатися, коли хвиля насолоди накриє з головою.

Помилковий заголовок — Lt ierfnb njxre П

2 Вересня, 20:20

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День звукорежисера в Україні

Сьогодні іменини святкують:

Денис