Настільна версія
мова | язык

5 sms, які не можна відправляти хлопцю

2 Вересня, 22:14

Поділитися:

Хочеш, щоб коханого дратували твої смс? Тоді як можна частіше відправляй йому такі повідомлення:

"Ти мене любиш?" Таке повідомлення бентежитиме твого хлопця: навіщо питати про те, що вже і так ясно? Як правило, чоловіки використовують телефон для прагматичного обміну інформацією. Тому, якщо твій коханий - не поет-пісенник і не письменник, не чекай від нього розгорнених визнань в епістолярному жанрі.

"Вгадай, кого я тільки що зустріла!" Хлопці не люблять плітки нітрохи не менше за нас. Але обмінюватися ними вважають за краще в чисто чоловічій компанії. Тобто новина про те, що Люся Баранкіна з відділу бухгалтерії крутить роман з начальником, навряд чи надихне твого хлопця на зосереджену бесіду.

"Ой, я така п'яна!" По-перше, в 90 випадках з 100 хлопець бачить в своїй дівчині прекрасне і витончене створіння, яке поглинає виключно божественну амброзію, а не який-небудь алкоголь. Звичайно, він розуміє, що ти можеш випити пару коктейлів з подругами, але краще йому не знати про п'ять стопок текіли і танці на барній стійці. Крім того, будучи веселою, ти можеш написати те, про що розповідати не варто було б. Відклади мобільний до ранку!

"Як там ваш парубочий вечір? Чим займаєтеся?" Дозволь хлопцю відпочити в чоловічій компанії, не звітуючи перед тобою. Якщо ти дошкулятимеш йому розпитуваннями, він відчує, що ти намагаєшся контролювати його і не довіряєш йому. І наступного разу, відправляючись на пиво з друзями, скаже, що пішов відвідати троюрідну прабабусю, страждаючу безсонням.

"Не дзвони і не пиши мені більше!" Sms - не кращий спосіб з'ясування відносин. Не дивлячись співбесідникові в очі, ти можеш запросто засипати його купою образливих фраз, про що згодом пошкодуєш. Тому всі суперечки з коханим краще затівати при особистій зустрічі, - радить www.cosmo.com.ua



Помилковий заголовок — 5 ыьы? zrs yt vj;yf dslghfdkznb [kjgw.

2 Вересня, 22:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір