Настільна версія
мова | язык

Секс корисний у будь-якому віці!

4 Вересня, 14:15

Поділитися:

За словами експертів університету Каліфорнії, США, швидкість старіння організму і якість життя дуже сильно впливають на інтимну сторону життя жінок.

Сексуальне задоволення літніх жінок безпосередньо залежить від того, як вони переживають фізичне старіння організму. У дослідженні брали участь 1235 жінок у віці 60-89 років. Учені встановили, що чим старша жінка, тим нижча її сексуальна активність, бажання, збудливість і здібність до відчуття оргазму.

При цьому задоволеність інтимним життям ніскільки не залежала від зниження статевої функції організму. Згідно з опитуванням 67% жінок з 60 до 69 років, 60% жінок з 70 до 79 років і 61% жінок з 80 до 89 років сказали, що їх задовольняє інтимне життя.

«Наперекір думці, що склалася, сексуальне задоволення не залежить від віку. Хоча сексуальна активність досить сильно відрізняється в кожному індивідуальному випадку, саме якість життя і благополучне старіння набагато більше впливають на рівень задоволеності інтимним життям», - відзначають учені.

Завдяки цій роботі стало відомо, що літні жінки зберігають здатність насолоджуватися інтимним життям до глибокої старості. Особливо ті, хто фізично активні і психічно здорові. Підсумок: сексуально активні 70% 60-69 літніх жінок, 57% 70-79 літніх і 31% тих, хто старше 80 років, - розповідає www.sex-news.ru

Помилковий заголовок — Ctrc rjhbcybq e ,elm-zrjve dsws!

4 Вересня, 14:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон