Настільна версія
мова | язык

Х'ю Лорі про відхід Лізи Едельштейн з серіалу «Доктор Хаус»

5 Вересня, 12:17

Поділитися:

Шанувальники серіалу «Доктор Хаус» були шоковані, дізнавшись, що Ліза Едельштейн, що грає Лізу Каді, покинула шоу без яких-небудь повідомлень керівництву, сказавши, що їй урізали гонорар, а тепер, стало відомо, що сам Х'ю Лорі був здивований таким рішенням своєї колеги.

«Я не знаю, хто до цього причетний, але це було для мене великим потрясінням, і очевидно всі будуть сумувати за нею. Не тільки тому, що вона була хорошою актрисою, а й просто нудьгувати як по людині, по її голосу. Її перехопило інше шоу і, чорт візьми, вони були б ідіотами, якби не зробили це. Я сподіваюся, що вона прекрасно проведе там час, і я впевнений у цьому».

Інше шоу, про яке сказав Лорі це серіалу «Добра жінка», в якому Ліза Едельштейн з'явитися в чотирьох епізодах. «Ніхто не стукнув по столу і не сказав:« Чорт забирай, побачимося в суді!». Ми всі радіємо з того, що ми робимо і пишаємося цим. Мені здається, що це головне. До тих пір ... це коштує нашого старання, це наша нагорода. У мене таке відчуття, що ми всі дізнаємося в лютому або близько того, чи повинні ми продовжувати шоу чи ні».

Шанувальники серіалу зможуть побачити новий епізод 3 жовтня - пише popcornnews.ru.
Помилковий заголовок — {э. Kjhs ghj dsl[sl Kspb Tltkmintqy p cthsfke «Ljrnjh {fec»

5 Вересня, 12:17

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Анатолій, Афанасій, Георгій (Юрій), Олександра