Настільна версія
мова | язык

Олег Скрипка: треба знати, що таке Україна

5 Вересня, 22:12

Поділитися:

Відомий співак зізнався, що його любов до всього українського це не патріотизм, а відчуття України.

Відомий український співак Олег Скрипка зізнався, що він не патріот, а потяг до всього українського – "це чистота стилю".

"... Це ж люди все побудували. От ми їдемо в Краснодар виступати... в Сочі. Концерт. І я їду і так краєм ока бачу бігборди. І таке відчуття, що іде передвиборна кампанія. І от уявляєш, бігборд і іде зліва якийсь текст і штамп якийсь у вишиванці. В Сочі, в Краснодарському Краї. Думаю, що це таке? І дивлюсь, моя пика, я у вишиванці. Концерт "Воплі Відоплясова", там все. І люди десь знаходять мої фотографії у вишиванках і активно їх використовують. Тобто люди мене таким бачать і вони мене таким роблять", - розповів співак у програмі Ткаченко.ua.

За словами Скрипки, його основна фішка, основна сила - це відчуття стилю.

"...Тобто це відчуття правильності якоїсь. От мусить бути от так. Ми живемо, тим паче, в еру глобалізму і все так сильно змішується. І завтра вже ніхто не буде знати, пам'ятати, що воно, де і звідкіля. І для того, щоб бути людиною естетичною і інтелектуальною, треба розуміти чистоту стилів. Треба знати, що таке Франція, що таке Іспанія, що таке Україна і тому подібне", - підкреслив співак.

"... Якщо ми їдемо в Іспанію, треба їсти іспанську їжу, чути іспанську мову, слухати іспанські пісні і танцювати іспанські танці. Якщо ми їдемо в Україні, якщо ми живемо в Україні, то треба дбати про культуру українську, танці, гастрономію...", - резюмував Олег.
Помилковий заголовок — Jktu Crhbgrf^ nht,f pyfnb? oj nfrt Erhfїyf

5 Вересня, 22:12

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Денис, Кіндрат, Федір