Настільна версія
мова | язык

Бейонсе відзначила своє 30-річчя у найромантичнішому місці на Землі

5 Вересня, 22:19

Поділитися:

Співачці Бейонсе 4 вересня виповнилося 30 років. Це свято вона зустріла разом із коханим у чарівному куточку Італії - Венеції.

Свій день народження вагітна Бейонсе відзначила романтично і тихо: коханий чоловік зводив її на вечерю в одному з найромантичніших міст на Землі - у Венеції.

"Не можу дочекатися дня народження. 29 років дуже дивний вік. Тобі начебто ще 20, але ти вже відчуваєш, як ніби тобі 30. Відчуваєш, що ти вже жінка. Зараз я чітко знаю, хто я така. Це прекрасне почуття, і 30 років - ідеальний вік, щоб завести дітей. Я вже досить доросла, у мене є свої стандарти і принципи, але в той же час я ще молода", - зізнавалася зірка напередодні.

За свої 30 років співачка домоглася приголомшливих успіхів у шоу-бізнесі, і не в останню чергу завдяки своїй сім'ї: батька, який довгі роки був її менеджером, мамі - стиліста і дизайнеру і чоловікові Джей Зі.

Нарешті настав час, коли Бейонс може ненадовго забути про роботу і переключитися на речі, важливі для будь-якої жінки. Ще коли вона почала роздавати інтерв'ю, в яких говорила про те, що зараз вона хоче зосередитися на сім'ї, журналістам варто було запідозрити, що співачка вагітна.

Але Бейонсе вдалося до певного часу приховувати свій новий статус і оголосити про майбутнє поповнення в родині самій і дуже красиво - на церемонії вручення нагород MTV VMA.
Помилковий заголовок — <tqjyct dslpyfxbkf cdj' 30-hsxxz e yfqhjvfynbxysijve vscws yf Ptvks

5 Вересня, 22:19

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків