Настільна версія
мова | язык

Віктор Бронюк виступає на захист Ірини Білик

6 Вересня, 12:00

Поділитися:

В перший теплий день осені народні улюбленці Ірина Білик та Віктор Бронюк, лідер гурту «ТІК», зібрались на недобудованому київському мосту для того, щоб екранізувати спільну ліричну композицію «Не цілуй», автором якої є Віктор Бронюк.

Ірина Білик давно хотіла попрацювати в тандемі з лідером гурту «ТІК» Віктором Бронюком. Ще під час минулорічного проекту «Зірка + Зірка» на «1+1» артисти, познайомившись, пожалкували, що не співають в дуеті. І лише зараз Ірині та Віктору вдалося поєднати свої голоси у новій композиції «Не цілуй».

- Я давно слідкую за творчістю Ірини, обожнюю її як жінку, - розповідає Віктор Бронюк, лідер гурту «ТІК», - особисто ми із Ірою роззнайомилися під час зйомок проекту «Зірка+Зірка». Тоді вона сказала мені, що хотіла б заспівати дуетом. А так, як зараз ми завершуємо роботу над новим альбомом, я запропонував їй композицію «Не цілуй», яка увійде до нашої нової платівки.

Пісня настільки запала в душу Ірині Білик, що вона не вагаючись запропонувала Бронюку дует. Чому зрадів увесь чоловічий склад гурту «ТІК». Записали «Не цілуй» лише за тиждень на студії «211» під керівництвом саундпродюсера Віталія Телезіна. Ірина одразу заявила, що композиція стане народним хітом.

Зйомки кліпу призначили на єдиний вільний день у графіках артистів – Іра напередодні прем'єри кліпу на свою пісню «Дівчинка» вирушає на музичний фестиваль до Ялти, а Віктор починає сольний тур гурту «ТІК».

На створення ідеї кліпу Віктора Бронюка та режисера Сергія Ткаченка надихнула історія особистого життя неперевершеної та недосяжної Ірини Білик, адже за подробицями романів співачки стежить уся країна. Але не завжди журналісти об’єктивно висвітлюють події в житті зірки, через що Ірині досить часто доводиться страждати. Віктор Бронюк у своїй пісні вирішив захистити співачку, адже він знає Іру особисто.

«Пісня дуже красива, вона про кохання, - каже Ірина Білик. - Про кохання людей, які в першу чергу поважають один одного. А щодо нашого дуету із Вітьою, ми заспіваємо «Не цілуй» дуетом наприкінці туру «ТІК» на сольному виступі у Києві. Це буде народний хіт, я відчуваю».

Зйомки кліпу відбувались досить екстремально, адже сама локація – недобудований міст біля Труханового острова – змусила режисера проінструктувати усіх членів знімальної групи та журналістів щодо правил безпеки. А Ірина під час зйомок без страховки сиділа на краю мосту, висотою у 36 метрів. Хоча сказати, що співачка була зовсім без страховки, буде не вірно, адже зірку під мостом страхував її продюсер Юрій Нікітін, який у цей час катався на вейк-борді.

Образ співачки у кліпі створила дизайнер Олена Буреніна. Красиву картинку у кадрі доповнювали обкладинки журналів з зображенням Іри та фотографіі з її коханими чоловіками. А про дружню атмосферу на знімальному майданчику потурбувався сам Віктор Бронюк, який пригощав усіх домашньою ковбаскою та салом.

До речі, вже за кілька днів пісня «Не цілуй» зазвучить на українських радіостанціях та вже у вересні на телеканах з’явиться і кліп. А по завершенні «Весільного» туру гурту ТІК Віктор та Ірина заспівають «Не цілуй» на концерті у Палаці Спорту.
Помилковий заголовок — Dsrnjh <hjy.r dbcnegf' yf pf[bcn Shbyb <skbr

6 Вересня, 12:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон