Настільна версія
мова | язык

Наташа Корольова із Тарзаном влаштували оргію біля багаття

6 Вересня, 16:26

Поділитися:

Під час зйомок нового кліпу зіркове подружжя так вжилось в роль закоханої парочки, що знімальна група їх ледь роз’єднала.

Днями Наташа Корольова і Сергій Глушко (відомий як Тарзан) вибралися на батьківщину співачки і провели під Києвом ніч кохання - в циганському таборі, біля жаркого багаття, під покровом лісу. Однак навіть у глушині подружжю не вдалося усамітнитися - кожен їх крок і жест фіксувався відеокамерами.

Закохані із задоволенням позували операторам, адже цю південну ніч вони спеціально обрали для зйомок нового спільного кліпу "Не відпускай мене зі своїх рук". Зйомки еротичної сцени біля вогнища стали справжньою кульмінацією поїздки.

За сценарієм кліпу прекрасний чоловік на швидкому коні (його грає Сергій) потрапляє в лісову гущавину, дуже схожу на фантастичний дикий ліс з культового "Аватара". І там, біля бездонного озера, він зустрічає загадкову босоногу дівчину. Красуня захоплює подорожнього в табір, де біля багаття ночами "запалює" молодь.

Сергій і Наташа вжилися в ролі миттєво, і палкі обійми під покровом ночі від дубля до дублю не ставали менш жаркими.

"Розцілувалися тут! Закругляйтеся вже, хлопці, ми їсти хочемо " - жартома нарікали члени знімальної групи, спостерігаючи за тим, як напівоголене подружжя пристрасно переплелися тілами прямо на землі біля палаючого вогнища.

Але ніякі жарти і вмовляння на закохану парочку не діяли доти, поки режисер не крикнув на весь ліс: "Стоп! Стоп! Знято!" Наташа з Сергієм схопилися на ноги і розреготалися: "От спасибі, вчасно нас зупинили! Ми вже ледве-ледве стримувалися, щоб не порушити пристойності ... "

Наостанок Наталія поділилася з секретом свого сімейного щастя:

"Все дуже просто: треба бути разом у горі і в радості, вирішувати удвох проблеми, розділяти бажання і прагнення коханої людини. І, звичайно, важливо давати один одному свободу і повністю довіряти... Наші з Сергієм життєві "пазли" зійшлися з першого побачення, з того самого вечора, коли я просто заїхала до нього в гості, зовсім не думаючи про якісь довгострокові перспективи. Але так склалося, що я відразу відчула: Сергій - моя половинка. Мене іноді навіть жах охоплює, коли думаю - як же я жила без цього чоловіка".
Помилковий заголовок — Yfnfif Rjhjkmjdf sp Nfhpfyjv dkfinedfkb jhus. ,skz ,fufnnz

6 Вересня, 16:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій