Настільна версія
мова | язык

День Народження Ріанни

24 Лютого, 13:33

Поділитися:

У неділю Ріанні виповнилося 23 роки. Співачці вдалося в один день об'єднати два свята. У першій половині дня вона виступила на грі NBA All Stars та поспілкувалася зі своїми зірковими колегами, а ввечері відзначила свято в компанії старих друзів в Беверлі-Хіллз. 

Повідомляється, що відразу після виступу вона поїхала додому, а коли ввійшла в будинок і побачила кекси із зображенням барбадоського прапора, співачка вигукнула: «Я така голодна!» І тут же накинулася на них. 

Під час вечірки вона була одягнена у відверту рожеву сукню з фіолетовою бахромою. Серед гостей були помічені Райан Філліпп і Зак Ефрон, з якими вона довго обіймалася при зустрічі, Cee Lo Green, Мері Джей Блайдж, Jay-Z, Snoop Dog, Warren G, Джоел Медден і Крістіна Міліан. 
До речі, в плані особистого життя у Ріанни теж не все так погано. 

Ще у жовтні Ріанна разом з Коліном Фаррелом взяла участь у шоу Грема Нортона. Минуло вже кілька місяців, але, як з'ясувалося, Колін Фаррелл до сих пір тримає зв'язок зі співачкою після запису програми. Повідомляється, що актор просто закидає Ріанну текстовими повідомленнями. 

Може бути у них щось таки вийде, адже на даний момент вони обидвоє самотні. 
До речі, незважаючи на те, що її близька подруга Кеті Перрі не змогла відсвяткувати разом з нею День народження, вона все одно привітала її під час свого концерту, заспівавши пісню Ріанни Only Girl In The World. Кеті також пізніше написала в Твіттері: «З днем народження, подруго . Як би я хотіла бути там. Люблю тебе!». А Ріанна відповіла: «katyperry, ти жартуєш? Я пропустила твою ВЕСІЛЛЯ!! Так що нічого страшного, подружко!».
Помилковий заголовок — Ltym Yfhjl;tyyz Hsfyyb

24 Лютого, 13:33

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір