Настільна версія
мова | язык

Продукти, які подовжують молодість

7 Вересня, 15:11

Поділитися:

Рідко коли жінка, досягнувши сорокаріччя, не замислюється про контроль над власним раціоном живлення. Дійсно, якщо в 25-30 років більшість дівчат думають про те, як схуднути або не набрати зайві кіло, то трохи пізніше пріоритети починають змінюватися.

Основні проблеми дам старше 40 років — клімакс, що насувається, і пов'язані з ним гормональні зміни. Проте нівелювати їх можна за допомогою правильно підібраного раціону, - розповідає www.nastroenie.com.ua

Американські дієтологи склали список продуктів, вживання яких є непоганою профілактикою старіння представниць прекрасної статі, пише Newsru.co.il. До переліку увійшли 7 недорогих і, головне, широко поширених продуктів

1. Помідори-черрі, багаті лікопіном, знижують ризик захворювання раком грудей і раком шийки матки, а також сердечних хвороб.

2. Льняне сім'я, що містить жирні кислоти омега-3 і лігнін, який знижує рівень холестерину ліпопротєїнів низької щільності (так званого поганого холестерину), знижує ризик розвитку онкології грудей.

3. Капустяне листя. Білок лютеїн допомагає зберігати гостроту зору, вітамін С укріплює імунну систему, кальцій і вітамін Д сприяють зміцненню кісток, запобігаючи остеопорозу.

4. Лосось, сьомга, горбуша — споживання цих риб сімейства лососевих допоможуть жінкам уникнути післяродової депресії, укріпити нервову систему і підвищити рівень естрогену, що нестримно знижується після 40 років.

5. Журавлиний сік, багатий вітаміном С і антиоксидантами, окрім загального зміцнення імунної системи допоможе також уникнути інфекції сечостатевих шляхів.

6. Грецький йогурт, що виготовляється з овечого молока, багатий білком і з низьким вмістом цукру, понижує ризик захворювання діабетом, а також покращує тургор м'язової тканини і затримує процес старіння.

7. Волоські горіхи знижують ризик захворювання раком молочної залози і остеопорозом. Нові дослідження доводять, що 50 грамів горіхів в день стримують зростання ракових кліток в організмі, а також допомагають зберегти кістки здоровими.
Помилковий заголовок — Ghjlernb? zrs gjljd;e.nm vjkjlscnm

7 Вересня, 15:11

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон