Настільна версія
мова | язык

Співачка плюс Продюсер дорівнює Любов

24 Лютого, 14:35

Поділитися:

Напередодні від'їзду до Америки співачка Міка Ньютон розставила всі крапки над i з приводу відносин з нинішнім продюсером Тимофієм Нагорним, завдяки якому дівчина повернулася у світ шоу-бізнесу і зняла відео на пісню «Ангел»

Після перезентації співачки, яка відбулася  у столичному клубі, преса остаточно і безповоротно видала Міку заміж за нового продюсера і поселила пару під одним дахом. 

"З того моменту як Тимофій став моїм продюсером, ми почали разом з'являтися на світських заходах. Природно, журналісти миттєво нас одружили. Але я не раз казала і тепер ще раз повторю: Тимофію не подобаються блондинки, а він - не мій тип чоловіка! Ну а висновки робіть самі", - переконує Міка. 

Проте чи вірити її словам, вирішувати вам, адже через ліжко продюсера на сцену потрапляють багато співаків та співачок. Зрештою, хто захоче вкладати гроші в артиста просто так, адже в Україні - це зовсім не прибутковий бізнес... Переважно продюсери фінансують проект, бо отримують від нього задоволення не  у вигляді грошей... 
Помилковий заголовок — Cgsdfxrf gk.c Ghjl.cth ljhsdy.' K.,jd

24 Лютого, 14:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій